Prima Pagina

Descriere

Galerie foto

Contact

Actuala oferta Cerino este valabila pentru toate petrecerile desfasurate pana la data de 1 iunie 2019!


Durata standard a unui party de zi de nastere pentru copii organizat de noi este de 2-3 ore pentru copiii cu varsta mai mare de 6 ani, respectiv 2 ore pentru copiii cu varsta mai mica sau egala cu 6 ani.


Locatia in care se va desfasura petrecerea este aleasa de catre dumneavoastra si poate fi resedinta dumneavoastra sau orice alta locatie (inclusiv sala de clasa a scolii/gradinitei la care copilul dumneavoastra este incscris).

Pretul standard al animatiei, pentru o petrecere, este afisat in tabelul de mai jos si este exprimat pentru un numar maxim de 15 copii. In cazul in care la petrecere vor fi mai mult de 15 copii, la acest pret se adauga cate 5 lei pentru fiecare invitat in plus (de exemplu, pentru un numar de 22 copii se adauga 35 lei).

 

Durata petrecerii Copii cu varsta de 5 - 6 ani   Copii cu varsta mai mare de 6 ani  
1,5 ore
200 lei *)
200 lei **)
2 ore 250 lei 250 lei
2,5 ore - 300 lei
30 min. suplimentare 75 lei 75 lei


*) Aceasta oferta este singura disponibila pentru petrecerile desfasurate in gradinite, iar pretul include toti copiii din grupa respectiva (maxim 30 copii)

**) Aceasta oferta este disponibila pentru petrecerile desfasurate in scoli, iar pretul include toti copiii din clasa respectiva (maxim 30 copii)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

In acest pret sunt incluse:
- jocurile, dansurile, concursurile si toata distractia necesara unui asemenea eveniment,
- poze realizate in timpul petrecerii. Pozele le puteti primi in unul din urmatoarele moduri:

- gratuit, pe stick-ul/card-ul dumneavoastra de memorie, la sfarsitul petrecerii,

- gratuit, printr-un link de download de pe Internet, pe care il veti primi printr-un SMS pe telefon,

- gratuit, pe un DVD Cerino, la sfarsitul petrecerii,

- contra cost, pe un stick memorie USB Cerino la sfrasitul petrecerii (35 lei).

 

La cerere (cu cel putin o zi in avans) si prin achitarea unei taxe suplimentare se poate beneficia de:

- masina baloane de sapun (pret 30 lei),

- masina fulgi de spuma (pret 50 lei),

- un balon Jumbo umplut cu dulciuri - aproximativ 80 bomboane (pret 30 lei),

- o pinata umpluta cu dulciuri - aproximativ 80 bomboane (pret 80 lei - pinata model standard (modelul consta in lipirea pe fata pinatei a unei poze cu personajul dorit), pret  100 lei - pinata cu model special (Spider, Minion, Star Wars, etc), pret 60 lei - pinata model standard fara bomboane),

- filmarea petrecerii, prelucrarea si transcrierea acesteia pe suport-uri DVD (60 lei  / ora petrecere). Se realizeaza 2 DVD-uri: unul in format standard DVD - MPEG2 si unul in format HD - AVCHD.

- lumini disco (pret 20 lei) - include: joc lumini,

- imprimarea la sfarsitul petrecerii, pe hartie fotografica (100x148 mm),  a unor poze alese de parinti (20 lei / 5 poze)

 

Important! Nu desfasuram activitati in locatiile in care se fumeaza in timpul petrecerii pe care o desfasuram cu copiii!

 

Transport: Pentru Timisoara, Arad si localitatile aflate pe ruta dintre cele 2 municipii nu percepem costuri legate de transportul animatorilor. Pentru alte localitati, la pretul de mai sus, se adauga si cheltuielile legate de transportul animatorilor (1,5 lei/km calculat doar pentru drumul dus incepand de la localitatea cea mai apropiata de dumneavoastra, dintre cele mentionate mai sus).

 

Pentru informatii si detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. De asemenea, puteti solicita rezervarea unei date pentru o zi de nastere, completand formularul de mai jos.

 

Petrecere pentru ziua de nastere

Clubul Educational Cerino

Clubul Educational Cerino Timisoara

Copyright SC Cerino SRL

Increase your website traffic with Attracta.com